top of page

Word projectuitvoering Technicus
Engineering bij Acutus

Acutus in het kort
 

Of het nu gaat om nieuwbouw, renovatie, vastgoedbeheer of inspecties, Acutus biedt op maat gemaakte oplossingen voor alle vastgoedbehoeften. Door het aanpakken van energie uitdagingen, het opstellen van lange termijn onderhoudsplannen en het verstrekken van energielabels, helpt Acutus klanten om het maximale uit hun vastgoed te halen.

Wat ga jij doen?
 

Als stagiaire Technicus Engineering bij Acutus kom je terecht in een team van twintig ervaren professionals. Je krijgt de mogelijkheid om vanuit het perspectief van een Technicus Engineering betrokken te zijn bij diverse uitdagende nieuwbouw-, renovatie en optimalisatieprojecten. Als stagiair neem je actief deel aan projecten waarbij je diverse taken uitvoert.

 

Dit zijn jouw belangrijkste taken:

✔ Het ontwerpen van complexe installaties

✔ Het berekenen van complexe installaties

✔ Het tekenen van complexe installaties
✔ Het opstellen van ramingen

Wat wij bieden

✔ Een super toffe en leerzame stage in een informeel team

✔ Extra begeleiding van een young professional die als geen ander weten hoe het is om stagiaire te zijn

✔ Een passende stagevergoeding

✔ Een leerzaam, gezellig en inspirerend tweewekelijks ontwikkelprogramma met masterclasses. Bedoeld om je 'soft skills te verbeteren. Dit volg je samen met andere jonge werknemers binnen de Innovatiehub

Een 'kijkje in de keuken' bij andere bedrijven van de Innovatiehub

Wat wij vragen

✔ Een proactieve mbo-student in de richting van Technicus Engineering, Elektrotechniek, Werktuigbouwkunde, Mechatronica, Installatietechniek of een vergelijkbare technische studie.

Je bent minimaal 4 dagen per week beschikbaar

✔ Je hebt interesse in techniek en bent gemotiveerd om kennis en vaardigheden verder te ontwikkelen binnen het vakgebied

Grijp jij deze unieke kans?

Ben jij de perfecte kandidaat voor deze functie en voldoe je aan de eisen? Klik dan op de knop 'Solliciteer direct' en we nemen zo snel mogelijk contact met je op! 

 

bottom of page