top of page

Acutus B.V.

Gedreven, betrokken en scherpzinnig.

Over ons.

Wij zijn Acutus. Wij zijn gedreven, betrokken en scherpzinnig. Deze drie eigenschappen vormen de basis bij al het werk dat we uitvoeren. Of het nu gaat om facilitaire of technische vraagstukken, onze kernwaarden zorgen ervoor dat wij in staat zijn om verder te kijken, daar waar andere partijen uitgekeken zijn. Dit resulteert in een maximaal rendement. Wij zetten stappen in de richting van toekomstbestendig vastgoed!

Acutus123_edited_edited.png
Acutus-foto3.jpg

Wij zijn een onafhankelijk technisch specialist op het gebied van het ontwerpen, optimaliseren en beheren van technische installaties. Wij geven inzicht in het potentieel van installaties, zowel technisch, energetisch als financieel.

Omdat iedere organisatie uniek is, verdient het zijn eigen plan van aanpak. Met een nuchtere blik en een heldere visie bepalen we samen met de klant welke aanpak het beste past. Hierbij hechten we veel waarde aan een persoonlijke en betrokken samenwerking. Wij geloven dat dit bijdraagt aan een gezamenlijk succes!

Of het nu gaat om nieuwbouw, renovatie, vastgoedbeheer of inspecties, binnen onze diensten leveren we maatwerk oplossingen voor alle vraagstukken. Geen verrassingen, maar duidelijkheid. Daar houden we van. We zijn onafhankelijk van marktpartijen en voorzien daarom van objectief advies. Zo weten de klanten precies waar ze aan toe zijn!

  • LinkedIn - Black Circle

Volg ons op Linkedin!

Acutus7.jfif
Anker Acutus

Coming soon!

We zijn bezig met nieuwe opdrachten. Houd onze website en socials in de gaten!
bottom of page