top of page

Softwareverbetering voor grootschalige projecten

Brusche Elektrotechniek is een leverancier van (software)besturingssystemen voor onder andere het plaatsen van windmolenpalen in zee, Brusche blijft continu innoveren om aan de nieuwste technologische uitdagingen te voldoen. De nieuwste ontwikkeling vereist dat de tool zelfstandig op de zeebodem wordt geplaatst, wat nieuwe perspectieven opent voor softwarematige aansturing en efficiëntie. In dit kader zijn we op zoek naar een ambitieuze (afstudeer)stagiair van de opleiding Elektrotechniek en/of Technische Informatica, die onze software naar een hoger niveau kan tillen. Deze stage biedt een uitgelezen kans om praktische ervaring op te doen in een dynamische omgeving waar technologie en efficiëntie centraal staan. Aan jou de kans om de software te herzien en verbetervoorstellen uit te schrijven.

Wat je gaat doen:

Als afstudeer stagiair software-engineering bij Brusche Elektrotechniek zal je:

 • Een diepgaande analyse uitvoeren van de huidige softwareoplossingen die gebruikt worden bij dit grootschalige project.

 • Knelpunten identificeren en gedetailleerde rapporten opstellen over verbetermogelijkheden.

 • Samenwerken met onze ervaren software-engineers.

 • Bijdragen aan de implementatie van goedgekeurde verbeteringen tijdens de latere fasen van je afstudeerperiode.

Bij Brusche Elektrotechniek is automatisering een cruciale component in diverse productieomgevingen en procesinstallaties. Onze op maat gemaakte software zorgt ervoor dat machines betrouwbaar en efficiënt functioneren, wat van essentieel belang is voor de optimalisatie van onze klantprocessen. Ons team van software engineers, gespecialiseerd in industriële automatisering, ontwikkelt software op basis van een programma van eisen dat in nauwe samenwerking met onze klanten wordt opgesteld. Hierbij richten we ons op meet-, regel-, en besturingstechniek voor zowel technische als gebouwautomatisering. We streven naar stabiele oplossingen met een focus op duurzaamheid, om zo bij te dragen aan sustainable processen en werken volgens internationale standaarden zoals ISO9001, ISO14001, ISO27001, VCA++, en partnerschappen met Siemens, Rockwell Automation, en Schneider Electric.

Wat wij bieden:

 • Een uitdagende stageplek waar je professionele ervaring opdoet in een dynamische en technisch geavanceerde werkomgeving.

 • Persoonlijke begeleiding door ervaren professionals die jouw ontwikkeling en leerproces actief ondersteunen.

 • Een kans om te werken met de nieuwste technologieën en software binnen de elektrotechniek.

 • Mogelijkheid tot het doen van onderzoek of het uitvoeren van een specifiek project als onderdeel van je studie-eisen.

 • Profiteer van de vele voordelen van de Innovatiehub, deze zijn:

Persoonlijke groei

Volg naast je stage, afstudeeropdracht of project gratis masterclasses die bijdragen aan jouw soft skills. Een geweldige kans om je carrièrekansen te vergroten!

Bouw een netwerk op

Bij de Innovatiehub Almelo maak je niet alleen uit van één, maar liefst acht gave bedrijven uit Almelo. Dit betekent dat je de unieke kans krijgt om een netwerk op te bouwen en kennis te delen. Het is dé plek om waardevolle contacten te leggen.

Extra begeleiding

We begrijpen de hectiek van het studentenleven en we

zijn hier om je te ondersteunen.

Of je nu worstelt met je tijdsbeheer, structuur mist in je verslag of gewoon behoefte hebt aan wat extra motivatie, wij helpen je graag!

Waardevolle opdrachten

Bij de Innovatiehub Almelo vind je uitdagende en betekenisvolle stages, afstudeeropdrachten en projecten. Ben jij klaar om écht het verschil te maken en innovatie te realiseren?

Wat wij van jou verwachten:

 • Je bent een HBO- of WO-student in de richting van Elektrotechniek of Technische Informatica.

 • Je hebt een proactieve houding en een sterk analytisch vermogen.

 • Ervaring met programmeren in Siemens is een pré.

 • Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken.

 • Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden in zowel Nederlands als Engels.

Is dit jouw stage?

bottom of page