top of page

Bolk Transport

Samen vooruit.

Over ons.

Bolk is een stabiel en uitermate innovatief transportbedrijf en betrokken partner in warehousing met uiteenlopende activiteiten, opdrachtgevers en samenwerkingen. Geen uitdaging is te groot. Bolk levert bij ieders vervoersvraagstuk en logistieke uitdaging een duidelijke toegevoegde waarde. Want een ‘Bolk-mens’ denkt mee, zoekt oplossingen en verlegt grenzen. Deze persoonlijke inbreng is bepalend voor de organisatie en uitvoering van onze dienstverlening. Onze mensen maken onze kwaliteit.
Zij vormen de basis van ons succes. 

​ 

Logo Bolk_edited.png

Bolk is een prachtig bedrijf en volop in ontwikkeling. We gaan er elke dag samen vol voor om kwaliteit te leveren en aan de wensen van onze opdrachtgevers te voldoen. We zijn actief in uiteenlopende deelmarkten zoals speciaal transport, containertransport, logistieke diensten, warehousing en horecadistributie. Ons doel is om verder te groeien, te innoveren en nieuwe activiteiten op te starten. Onze mensen zijn daarbij de basis. Met enthousiasme, aanpakken, collegialiteit, humor en standvastigheid bouwen we met elkaar iets moois op. 

De wegen in Twente kennen we als onze broekzak. Daar rijden en werken we veel. Daar zijn we stevig verankerd en vertegenwoordigd. En daar zit – in Almelo – ons hoofdkantoor. Daar en daarbuiten zijn de mogelijkheden van Bolk veelzijdig én grensverleggend. Mede door onze vestigingen in Oostenrijk, Roemenië, Frankrijk, Zweden, Duitsland, Ierland zijn we naast regionale kenners ook internationale experts.

Ons materieel

Bijzonder transport, logistiek en distributie. Samenwerkingen aangaan. Kwaliteit zonder compromissen. Innovatief en duurzaam. Om onze diensten efficiënt, flexibel en vakkundig te kunnen uitvoeren heeft Bolk een omvangrijke materieelvloot. Deze bestaat uit onder andere diverse typen trekkers, open en huiftrailers en modulaire trailers. Vanzelfsprekend behoren ook kraantrekkers, diverse (electrische) heftrucks, containerchassis en gekoelde bakwagens en meer tot onze uitgebreide transportoplossingen.

  • LinkedIn - Black Circle
  • Facebook

Volg onze socials!

Ankel Bolk

Coming soon!

We zijn bezig met nieuwe opdrachten. Houd onze website en socials in de gaten!
bottom of page