top of page

Brusche Elektrotechniek

Voorop in elektrotechniek.

Over ons.

Al meer dan 60 jaar staan we aan de basis van complete en complexe elektrotechnische installaties in vele gebouwen, industriële plants en andere projecten in diverse marktsegmenten.

bruscheelektrotechniek_edited_edited.png
Brusche EL4.jpg

Sinds 1957 is Brusche Elektrotechniek innovatief actief in het elektrotechnisch landschap van Oost-Nederland. Al meer dan 60 jaar staan we aan de basis van complete en complexe elektrotechnische installaties in vele gebouwen, industriële plants en andere projecten in diverse marktsegmenten. Ons motto ’Voorop in elektrotechniek’ maken we elke dag weer waar. Met onze diensten dragen wij bij aan het goed, duurzaam en kostenefficiënt functioneren van organisaties, gebouwen en industriële installaties. ​

Op dit moment werken er 90 medewerkers bij Brusche Elektrotechniek vanuit de vestiging in Almelo. De onderneming is “lokaal” maximaal vertegenwoordigd in alle segmenten en bij alle disciplines op het gebied van elektrotechnische installatiewerken, industriële automatisering en Service & Onderhoud.

Als Twents bedrijf zijn wij trots op onze instelling en mentaliteit die bij al onze opdrachtgevers tot de verbeelding spreken. Dit en onze kennis en ervaring maken Brusche Elektrotechniek tot de ideale partner voor al jouw elektrotechnische projecten.

  • LinkedIn - Black Circle

Volg ons op Linkedin!

Anker Brusche EL

Coming soon!

We zijn bezig met nieuwe opdrachten. Houd onze website en socials in de gaten!
bottom of page