top of page

Brusche Process Technology

Process to sustainability.

Over ons.

Brusche Process Technology is een nieuwe onderneming binnen het Brusche concern die zich richt op het ontwikkelen, ontwerpen, vervaardigen en onderhouden van technische installaties in de procesindustrie. Onze ambitie is om de procesindustrie duurzamer te maken zodat we een mooie toekomst voor de volgende generaties creëren. Dit willen we realiseren door het ontwikkelen en creëren van duurzame oplossingen voor de voedsel-, farmaceutische, chemische en afvalverwerkende industrie

bruscheprocesstechnology_edited.png
Brusche2.jpg

De synergie tussen Brusche Elektrotechniek en Brusche Process Technology maakt onze oplossingen sterk. Om onze ambities te realiseren, maken we graag gebruik van diverse andere specialismen binnen Brusche Elektrotechniek.

Zo hebben we bijvoorbeeld een intensieve samenwerking met onze automatiseringsdeskundigen. Voor bijna alle fases in de ontwikkeling en realisatie van onze oplossingen zijn er wel vakkundige collega’s binnen Brusche. Dat werkt makkelijk en de kwaliteit is altijd gegarandeerd. Daarnaast beschikken we over een uitgebreid netwerk van externe specialisten voor het geval we binnen Brusche niet over bepaalde specifieke kennis beschikken.

Brusche Process Technology is weliswaar een nieuwe onderneming, de mensen achter deze nieuwe naam zijn ervaren specialisten in het vak. Met de oprichting van Brusche Process Technology kunnen we, samen met onze gedreven collega’s, inhoud geven aan onze drive om ondernemingen te helpen het beste uit processen te halen.

  • LinkedIn - Black Circle

Volg ons op Linkedin

Anker Brusch PT

Coming soon!

We zijn bezig met nieuwe opdrachten. Houd onze website en socials in de gaten!
bottom of page