top of page

Engberink Technische Installaties

Kennis, kwaliteit en zekerheid.

Over ons.

Engberink Technische Installaties is al vijftig jaar een begrip in Twente. In 1962 richtte de heer J. Engberink een bedrijf op, gespecialiseerd in verwarmingsinstallaties voor scholen, bedrijven, instellingen en particuliere woningbouw. In 1977 verkocht hij het bedrijf, dat zich vervolgens verder ontwikkelde op het gebied van klimaatinstallaties, regeltechniek en industriële installaties zoals leidingnetten voor stoom, perslucht, gas, olie en chemicaliën.

logootjeengb_edited.png
Engberink1.jpeg

In 1988 volgde de overname van loodgietersbedrijf Frits van der Elst. Dit vormde de perfecte aanvulling op de bestaande dienstverlening. De groei zette voort en in 2008 betrok Engberink Technische Installaties onder leiding van directeur Arno Broekhuis het huidige bedrijfspand aan de Hospitaalweg in Almelo. Vanuit deze locatie bedienen we overheidsinstellingen, bedrijven, zorginstellingen en particulieren. Onze klantenkring bestaat uit veel vaste relaties, waarbij vertrouwen en wederzijds respect hoog in het vaandel staan.

 

Centrale verwarming, luchtbehandeling, ventilatietechniek, regeltechniek, sanitaire installaties, riolering en regenwaterafvoer, water- en gasinstallaties: Engberink Technische Installaties verzorgt advies op maat, levering, montage, reparatie en het onderhoud. Onze monteurs zijn vakmensen puur sang, met een passie voor hun werk. Naast ervaring met veel moderne verbindingstechnieken en montagemethoden, is ons bedrijf ook specialist in het uitvoeren van ambachtelijk (gecertificeerd) laswerk.

  • LinkedIn - Black Circle

Volg ons op Linkedin!

Engberink6.jpeg
Anker Engberink

Coming soon!

We zijn bezig met nieuwe opdrachten. Houd onze website en socials in de gaten!
bottom of page