top of page

Kienhuis Bouwmanagement

Ervaren speler in de bouw.

Over ons.

Kienhuis Bouwmanagement is een landelijk opererend ingenieursbureau, sinds 2000 actief in de vastgoedmarkt. We ontzorgen door het complete advies- en coördinatietraject van een bouwproject voor onze rekening te nemen of specifieke onderdelen ervan.

LogoKienhuisBouwmanagement_edited.png
Gemeentehuis01.jpg

Ontzorgen doen we op een exploitatiegerichte manier. Natuurlijk kijken we naar investeringskosten maar de gevolgen voor de exploitatiekosten vinden we minstens zo belangrijk. Daar zijn we kien op. Opdrachtgevers kiezen voor ons omdat ze een gebouw willen dat rendement oplevert doordat de onderhoudskosten laag zijn, mensen er graag wonen, werken of verblijven en waarbij de focus ligt op duurzaamheid en op de toekomst.

 

Het zit in het Kienhuis-DNA de zaken graag grondig te willen aanpakken. Daarom hebben we alle kerndisciplines in eigen huis. Dat houdt de lijnen kort en bespaart tijd. Bij ons werken professionals vanaf de initiatieffase tot en met de ingebruikneming en daarna het beheer en onderhoud. Ze kijken op een realistische manier tegen de zaken aan en werken zo transparant mogelijk.

Een compleet nieuw gebouw is prachtig omdat u vanaf het nulpunt een ideale situatie kunt creëren. Maar we zijn minstens zo sterk in het omvormen van bestaande situaties. Daar zit een enorme uitdaging in. We moeten het doen met dat wat er is, terwijl we wel een optimale context willen creëren voor de eigenaars en gebruikers van het gebouw. Maximale creativiteit, minimale exploitatiekosten en de verbinding zoeken met alle bouwpartners, daar halen we veel voldoening uit.

  • LinkedIn - Black Circle

Volg ons op Linkedin

Anker Kienhuis
Heylen_02.jpg

Coming soon!

We zijn bezig met nieuwe opdrachten. Houd onze website en socials in de gaten!
bottom of page