top of page
Innovatiehub Almelo.

Binden, boeien en behouden van jong talent in onze regio

Een structurele frisse wind binnen de bedrijven en samen bouwen aan de toekomst.

Anker 2
Anker 1: over ons

In juni 2021 zijn we met zeven prachtige bedrijven de samenwerking aangegaan, wat heeft geresulteerd in de start van Innovatiehub Almelo. Het is dé plek voor innovatie, samenwerking en kennisuitwisseling waar studenten de mogelijkheid krijgen om een uitdagende stage, afstudeeropdracht of traineeship uit te voeren. 

 

Je kan aan de slag met verschillende kennis- en innovatievraagstukken óf stage ervaring op doen bij één of meerdere van onze bedrijven. Aanvullend vinden er gezamenlijke activiteiten plaats om ook van elkaar te kunnen leren. Met de Innovatiehub Almelo vliegen wij uitdagende innovatievraagstukken aan en zorgen we voor een structurele frisse wind binnen de bedrijfsvoering.​

We hebben een aantal uitgangspunten waarmee wij de student nét dat extraatje willen geven aan hun afstudeeropdracht, stage of traineeship. 

LOGOHUB1_edited.png
Kennis delen.

Kennis en ervaringen delen binnen zeven verschillende bedrijven, met collega's en medestudenten.

 

 

Netwerken.

Bouw je netwerk op binnen zeven bedrijven en leer studenten kennen van verschillende studies.

 

Aandacht.

Extra aandacht voor jou.        We zorgen voor inhoudelijk goede begeleiding en daarnaast ondersteunen we bij het schrijven van je opdracht.

Gezelligheid.

Gezellige activiteiten en borrels.

Ontwikkeling.

Neem deel aan verschillende workshops en trainingen die we organiseren.

Wat wij belangrijk vinden.

Bij de Innovatiehub Almelo krijg jij de mogelijkheid om naast je reguliere stage of afstudeeropdracht aan de slag te gaan met jouw persoonlijke ontwikkeling. Op basis van de wensen en behoeften van de studenten binnen de Innovatiehub, organiseren we interessante workshops en activiteiten. Daarnaast heb je de unieke kans om ervaring op te doen én je netwerk op te bouwen binnen zeven prachtige bedrijven.

 

Extra aandacht, naast de inhoudelijke begeleiding, is erg belangrijk. Daarom zorgen we ervoor dat er ruimte en tijd is om te sparren met medestudenten & collega's. Ook zal de hubmanager jou ondersteunen waar nodig bij jouw opdracht. Wat we ook héél belangrijk vinden is gezelligheid. Gezellige activiteiten, borrels en een gemoedelijke werksfeer mag daarom niet ontbreken!

bottom of page