top of page
Bellen

Klantoptimalisatie: jouw rol bij ABI's succesverhaal

Om de klantgerichtheid verder te versterken en de klantbeleving te optimaliseren zijn we voor ABI op zoek naar jou!

Over de opdracht:

Bij ABI begrijpen we dat klantbeleving een essentieel onderdeel is van succes. Een positieve klantbeleving draagt niet alleen bij aan de tevredenheid en loyaliteit van haar klanten, maar ook aan het versterken van de merkpositie en het vergroten van haar concurrentievermogen. 

 

Om de klantgerichtheid verder te versterken en de klantbeleving naar nieuwe hoogten te tillen, zijn we op zoek naar jou. In deze afstudeerstage krijg je de verantwoordelijkheid om onze huidige klantbeleving en klantinteractieprocessen diepgaand te analyseren en te verbeteren. Hierbij identificeer je kansen en verbeterpunten. Kortom, jouw doel is om concrete aanbevelingen en actieplannen te ontwikkelen die onze klantbeleving versterken en de klantloyaliteit vergroten. 

 

Jouw inzet speelt een cruciale rol in het realiseren van onze ambitie voor voortdurende groei en succes bij ABI. Samen zullen we werken aan het vormgeven van een klantgerichte toekomst en het overtreffen van de verwachtingen van onze klanten.

ABI (Almelose Borstel Industrie) is een producent en leverancier van entreematten en technisch borstelwerk. Ze maken innovatie waarmee ze bedrijven en particulieren helpen om het vocht buiten de deur te houden. Inmiddels bedienen ze al duizenden klanten over de hele  wereld. 

Wat wij bieden:

  • Een dynamische en uitdagende stageplek waar jouw hospitality en optimalisatie skills kunnen floreren

  • Een hecht en ervaren team dat jou ondersteunt en begeleidt

  • Een marktconforme stagevergoeding

  • Profiteer van de vele voordelen van de Innovatiehub, deze zijn:

Persoonlijke groei

Volg naast je stage, afstudeeropdracht of project gratis masterclasses die bijdragen aan jouw soft skills. Een geweldige kans om je carrièrekansen te vergroten!

Bouw een netwerk op

Bij de Innovatiehub Almelo maak je niet alleen uit van één, maar liefst acht gave bedrijven uit Almelo. Dit betekent dat je de unieke kans krijgt om een netwerk op te bouwen en kennis te delen. Het is dé plek om waardevolle contacten te leggen.

Extra begeleiding

We begrijpen de hectiek van het studentenleven en we

zijn hier om je te ondersteunen.

Of je nu worstelt met je tijdsbeheer, structuur mist in je verslag of gewoon behoefte hebt aan wat extra motivatie, wij helpen je graag!

Waardevolle opdrachten

Bij de Innovatiehub Almelo vind je uitdagende en betekenisvolle stages, afstudeeropdrachten en projecten. Ben jij klaar om écht het verschil te maken en innovatie te realiseren?

Wat wij van jou verwachten:

  • Je studeert een hbo opleiding in de richting van Bedrijfskunde of Facility Management

  • Je bent communicatief vaardig, proactief, flexibel, besluitvaardig en analytisch
  • Je hebt een uitstekende kennis van zowel de Nederlandse taal

Is dit jouw stage?

bottom of page