top of page
Twee collega's overleggen

Onderzoek medewerkerstevredenheid

Dankzij jouw betrokkenheid zal Engberink concrete stappen zetten

naar een positieve en productieve werkomgeving

Over de opdracht:

Engberink hecht grote waarde aan het welzijn en de tevredenheid van haar medewerkers. Ze streven ernaar om een werkomgeving te creëren waarin medewerkers zich gewaardeerd, uitgedaagd en gelukkig voelen. In de ambitie om dit doel te bereiken, gaan ze in nauwe samenwerking met het Ministerie van Inzetbaarheid, een uitgebreide enquête uitrollen onder haar medewerkers. Dit vindt plaats rond november 2023. Deze enquête zal diepgaand onderzoek verrichten naar diverse aspecten van het werk, zoals werkgeluk, eigenaarschap, werkplezier, zingeving, prestaties, aanbevelingen en motivaties.

Tijdens jouw afstudeerstage bij Engberink zal je een een belangrijke rol spelen door de resultaten van het Werkgeluk Onderzoek grondig te analyseren en de cruciale verbanden te identificeren die het werkgeluk en de tevredenheid van de medewerkers beïnvloeden. Bovendien ben jij in staat om deze diepgaande inzichten te verhalen naar een doelgerichte HR-strategie die zich richt op het optimaliseren van de werkomgeving, het stimuleren van eigenaarschap, het verhogen van werkplezier, het versterken van zingeving, het bevorderen van topprestaties en het inspireren van medewerkers. Dankzij jouw betrokkenheid zal Engberink concrete stappen kunnen zetten naar een werkomgeving die niet alleen nog positiever is, maar ook uiterst productief, waardoor medewerkers voortdurend het gevoel hebben gewaardeerd te worden, uitdagingen vinden en gelukkig zijn. 

Bij Engberink Technische installaties streven we naar technische perfectie. Ons team van experts ontwikkelt, realiseert en onderhoudt state-of-the-art werktuigkundige gebouw-en-procesgebonden installaties. 

Wat wij bieden:

  • Een dynamische en uitdagende stageplek waar jouw HRM skills kunnen floreren

  • Een hecht en ervaren team dat jou ondersteunt en begeleidt

  • Een marktconforme stagevergoeding

  • Profiteer van de vele voordelen van de Innovatiehub, deze zijn:

Persoonlijke groei

Volg naast je stage, afstudeeropdracht of project gratis masterclasses die bijdragen aan jouw soft skills. Een geweldige kans om je carrièrekansen te vergroten!

Bouw een netwerk op

Bij de Innovatiehub Almelo maak je niet alleen uit van één, maar liefst acht gave bedrijven uit Almelo. Dit betekent dat je de unieke kans krijgt om een netwerk op te bouwen en kennis te delen. Het is dé plek om waardevolle contacten te leggen.

Extra begeleiding

We begrijpen de hectiek van het studentenleven en we

zijn hier om je te ondersteunen.

Of je nu worstelt met je tijdsbeheer, structuur mist in je verslag of gewoon behoefte hebt aan wat extra motivatie, wij helpen je graag!

Waardevolle opdrachten

Bij de Innovatiehub Almelo vind je uitdagende en betekenisvolle stages, afstudeeropdrachten en projecten. Ben jij klaar om écht het verschil te maken en innovatie te realiseren?

Wat wij van jou verwachten:

  • Je studeert Human Resource Management, Bedrijfskunde of een vergelijkbare studie

  • Je bent communicatief vaardig, proactief, flexibel, besluitvaardig en analytisch
  • Je hebt een uitstekende kennis van zowel de Nederlandse taal

Is dit jouw stage?

bottom of page