top of page

Onze bedrijven.

Wij zijn Innovatiehub Almelo.
Een gemotiveerde en ambitieuze club van zeven bedrijven uit Almelo die haar deuren open zet voor jong talent, om het talent in de regio te behouden en innovatie waar te maken.
Leer ons kennen 
Handschudden1.jfif
Anker: bedrijven
Acutus123_edited_edited_edited.png

Gedreven, betrokken en scherpzinnig.

Wij zijn Acutus. Wij zijn gedreven, betrokken en scherpzinnig.
Deze drie eigenschappen vormen de basis bij al het werk dat we uitvoeren. Of het nu gaat om facilitaire of technische vraagstukken,
onze kernwaarden zorgen ervoor dat wij in staat zijn om verder te kijken.

Wereldspeler in entreematten en technische borstels.

Wij maken innovatieve, mooie producten waarmee we bedrijven en particulieren helpen om het vocht en vuil buiten de deur te houden. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot wereldspeler en bedienen we duizenden klanten over de hele wereld, en daar zijn we best een beetje trots op!
abilogo_edited.png
Logo Bolk_edited.png

Samen vooruit.

Bolk Transport verlegt grenzen. Bijzonder transport, logistiek en warehousing. Samenwerkingen aangaan. Kwaliteit zonder compromissen, innovatief en duurzaam. 

Voorop in elektrotechniek.

Wij zijn Brusche Elektrotechniek. Sinds 1957 innovatief actief in het elektrotechnisch landschap van Oost-Nederland. Met onze diensten dragen wij bij aan het goed, duurzaam en kostenefficiënt functioneren van organisaties, gebouwen en industriële installaties.
bruscheelektrotechniek_edited_edited.png
bruscheprocesstechnology_edited.png

Process to sustainability.

Onze missie: met onze kennis en ervaring op het gebied van procestechnologie bedrijven helpen om op een toekomstgerichte wijze het optimale uit installaties te halen.

Kennis, kwaliteit en zekerheid.

Wij zijn Engberink Technische Installaties.
Ons team van hoog opgeleide vakmensen is gespecialiseerd in technisch complexe installaties en voert opdrachten tot in perfectie uit. Samen staan we garant voor kennis, kwaliteit en zekerheid. 
logootjeengb_edited.png
LogoKienhuisBouwmanagement_edited.png

Ervaren speler in de bouw.

Rendement door uitgekiend bouwmanagement.
Wij zijn een landelijk opererend ingenieursbureau, sinds 2000 actief in de vastgoedmarkt. We ontzorgen door het complete advies- en coördinatietraject van een bouwproject voor onze rekening te nemen of specifieke onderdelen ervan.

Totaalleverancier van hout- en bouwmaterialen.

Witzand Bouwmaterialen is een ambitieus familiebedrijf, trots op het verleden met een sterke focus op de toekomst! Al meer dan 125 jaar zijn wij een betrouwbare partner in het leveren van hout en bouwmaterialen. 
WitzandLogo_edited.png
bottom of page