top of page

Professionalisering HR-Strategie 

Ben je gepassioneerd over het ontwikkelen van mensen en organisaties en klaar om je kennis in praktijk te brengen? Wil je een sleutelrol spelen in het professionaliseren van HR-werkzaamheden binnen een dynamische omgeving? Wij bieden een uitdagende stageplaats waarin je actief bijdraagt aan het vormgeven van onze HR-strategie, het vastleggen van HR-werkzaamheden, en het ontwikkelen van een personeelshandboek dat niet alleen voldoet aan de huidige normen maar ook strategisch bijdraagt aan onze toekomst. Dit is jouw kans om hands-on ervaring op te doen en een directe impact te maken op het succes van onze organisatie.

Wat je gaat doen:

Als stagiair(e) werk je aan een verschillende onderwerpen, waaronder:

 • Het ontwikkelen en implementeren van een vernieuwde HR-strategie die aansluit bij de bedrijfsdoelstellingen van Engberink Technische Installaties.

 • Het vastleggen en stroomlijnen van HR-werkzaamheden om efficiëntie en effectiviteit binnen het team te bevorderen.

 • Het creëren van een ontwikkelplan voor medewerkers, gericht op zowel persoonlijke als professionele groei, inclusief het opzetten van trainings- en ontwikkelingsprogramma's.

 • Het herzien en strategischer maken van het personeelshandboek, met een focus op het ondersteunen van onze bedrijfscultuur en het stimuleren van werknemerstevredenheid en -betrokkenheid.

Uitdagende opdracht!

Wat wij bieden:

 • Een dynamische werkomgeving bij een toonaangevend bedrijf in de installatietechniek, waar je waardevolle praktijkervaring opdoet.

 • Een unieke kans om praktijkervaring op te doen binnen een toonaangevende organisatie.

 • Een leerzame werkomgeving waar jouw bijdragen echt een verschil maken.

 • Profiteer van de vele voordelen van de Innovatiehub, deze zijn:

Persoonlijke groei

Volg naast je stage, afstudeeropdracht of project gratis masterclasses die bijdragen aan jouw soft skills. Een geweldige kans om je carrièrekansen te vergroten!

Bouw een netwerk op

Bij de Innovatiehub Almelo maak je niet alleen uit van één, maar liefst acht gave bedrijven uit Almelo. Dit betekent dat je de unieke kans krijgt om een netwerk op te bouwen en kennis te delen. Het is dé plek om waardevolle contacten te leggen.

Extra begeleiding

We begrijpen de hectiek van het studentenleven en we

zijn hier om je te ondersteunen.

Of je nu worstelt met je tijdsbeheer, structuur mist in je verslag of gewoon behoefte hebt aan wat extra motivatie, wij helpen je graag!

Waardevolle opdrachten

Bij de Innovatiehub Almelo vind je uitdagende en betekenisvolle stages, afstudeeropdrachten en projecten. Ben jij klaar om écht het verschil te maken en innovatie te realiseren?

Wat wij van jou verwachten:

 • Je volgt een HBO of WO-opleiding in de richting van Human Resource Management, Organisatiekunde, of een vergelijkbare studie.

 • Je hebt een passie voor HR en een sterke interesse in organisatieontwikkeling en -strategie.

 • Je bent zelfstandig, initiatiefrijk en hebt een proactieve werkhouding.

Is dit jouw stage?

bottom of page