top of page
ZT-Systems-076.jpg

Meewerkstage Calculatie Utiliteit

Stage lopen bij Brusche betekent werken in een snelgroeiende onderneming met een blik op de toekomst. Brusche is al meer dan 60 jaar acties en daarmee de elektrotechnische specialist in Oost-Nederland. Met onze diensten dragen wij bij aan het goed, duurzaam en kostenefficiënt functioneren van gebouwen, organisaties en industriële installaties.

Wat je gaat doen:

 • Als stagiaire ben je medeverantwoordelijk om de behoeften en eisen van de klanten te begrijpen en vast te leggen. Dit doe je aan de hand van een bestek, tekening of persoonlijk contact.

 • Op basis van de verzamelde informatie en de wensen van de klant ben je medeverantwoordelijk voor het maken van ontwerpen voor elektrotechnische installaties. 

 • Om de kosten van het project nauwkeurig te kunnen bereken, ben je betrokken bij het aanvragen van offertes bij verschillende toeleveranciers van elektrische materialen en apparatuur. 

 • Op basis van de ontvangen offertes en het ontwerp dat je hebt gemaakt, stel je een gedetailleerde begroting op met alle verwachte kosten. Deze deel je vervolgens met de klant. 

Als meewerkstagiaire Calculatie Utiliteit speel je een cruciale rol in het plannen en budgetteren van elektrotechnische projecten voor utiliteitsgebouwen. Je werkt samen met ervaren professionals om te zorgen dat de projecten binnen het budget blijven en aan de verwachtingen van de klant voldoen. Dit is een belangrijke stap in het succesvol uitvoeren van elektrotechnische projecten in de utiliteitssector.

Wat wij bieden:

 • Een dynamische en uitdagende stageplek waar jouw technische skills kunnen floreren

 • Een hecht en ervaren team dat jou ondersteunt en begeleidt

 • Een marktconforme stagevergoeding

 • De kans om regionaal betrokken te zijn bij technische projecten

 • Profiteer van de vele voordelen van de Innovatiehub, deze zijn:

Persoonlijke groei

Volg naast je stage, afstudeeropdracht of project gratis masterclasses die bijdragen aan jouw soft skills. Een geweldige kans om je carrièrekansen te vergroten!

Bouw een netwerk op

Bij de Innovatiehub Almelo maak je niet alleen uit van één, maar liefst acht gave bedrijven uit Almelo. Dit betekent dat je de unieke kans krijgt om een netwerk op te bouwen en kennis te delen. Het is dé plek om waardevolle contacten te leggen.

Extra begeleiding

We begrijpen de hectiek van het studentenleven en we

zijn hier om je te ondersteunen.

Of je nu worstelt met je tijdsbeheer, structuur mist in je verslag of gewoon behoefte hebt aan wat extra motivatie, wij helpen je graag!

Waardevolle opdrachten

Bij de Innovatiehub Almelo vind je uitdagende en betekenisvolle stages, afstudeeropdrachten en projecten. Ben jij klaar om écht het verschil te maken en innovatie te realiseren?

Wat wij van jou verwachten:

 • Je volgt een technische opleiding

 • Je bent accuraat, proactief en communicatief vaardig
 • Je bent ambitieus, leergierig, stressbestendig en flexibel

Is dit jouw stage?

bottom of page