top of page

Optimalisatie planningstool voor machineaansturing

In de wereld van houtbewerking speelt efficiëntie een cruciale rol. Witzand streeft ernaar om de houtbewerkingsprocessen continu te verbeteren en te optimaliseren. Een van de kernaspecten waar we op focussen is de planning en aansturing van onze machines. Met de huidige planningstool hebben we aanzienlijke stappen gezet, maar we geloven dat er nog veel ruimte is voor verbetering, vooral op het gebied van automatisering.

Wat je gaat doen:

Tijdens deze stage duik je diep in de wereld van planningsoptimalisatie/automatisering. Je krijgt de opdracht om onze huidige planningstool te analyseren en te identificeren waar en hoe we het planningsproces van machineaansturing verder kunnen automatiseren. Dit omvat het onderzoeken van de huidige workflows, het identificeren van knelpunten, en het voorstellen van geoptimaliseerde/geautomatiseerde oplossingen die zowel de efficiëntie als de productiviteit kunnen verhogen.

Tijdens je stage bezig met een praktijkopdracht of -onderzoek?
Geen zorgen, wij staan ook open om deze mogelijkheden te verkennen!

Wat wij bieden:

  • Een dynamische werkomgeving waar je kunt werken aan echte projecten die een directe impact hebben op de efficiëntie van de organisatie.

  • Begeleiding van ervaren professionals binnen het bedrijf.

  • De kans om je theoretische kennis toe te passen in de praktijk en waardevolle werkervaring op te doen in een vooruitstrevend bedrijf.

  • Profiteer van de vele voordelen van de Innovatiehub, deze zijn:

Persoonlijke groei

Volg naast je stage, afstudeeropdracht of project gratis masterclasses die bijdragen aan jouw soft skills. Een geweldige kans om je carrièrekansen te vergroten!

Bouw een netwerk op

Bij de Innovatiehub Almelo maak je niet alleen uit van één, maar liefst acht gave bedrijven uit Almelo. Dit betekent dat je de unieke kans krijgt om een netwerk op te bouwen en kennis te delen. Het is dé plek om waardevolle contacten te leggen.

Extra begeleiding

We begrijpen de hectiek van het studentenleven en we

zijn hier om je te ondersteunen.

Of je nu worstelt met je tijdsbeheer, structuur mist in je verslag of gewoon behoefte hebt aan wat extra motivatie, wij helpen je graag!

Waardevolle opdrachten

Bij de Innovatiehub Almelo vind je uitdagende en betekenisvolle stages, afstudeeropdrachten en projecten. Ben jij klaar om écht het verschil te maken en innovatie te realiseren?

Wat wij van jou verwachten:

  • Je volgt een relevante HBO of WO opleiding in de richting van technische bedrijfskunde, Logistics Management, Logistics Engineering of een vergelijkbare studie.

  • Je hebt een passie voor technologie en innovatie, met specifieke interesse in productieprocessen en automatisering.

  • Je bent analytisch sterk, proactief en kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken.

  • Uitstekende communicatieve vaardigheden.

Is dit jouw stage?

bottom of page