top of page
Witzand_20092022_42_edited.jpg

Verbetering van de processen tussen de inkoop- en verkoopafdeling

Bij Witzand, erkennen we de noodzaak voor gestroomlijnde processen tussen de afdelingen verkoop en inkoop. Efficiëntie, duidelijkheid en samenwerking zijn essentieel voor het bereiken van onze bedrijfsdoelstellingen. Daarom hebben we een uitdagende stageopdracht gericht op het verbeteren en optimaliseren van de processen tussen de inkoop- en verkoopafdeling. Deze stageopdracht is zowel procesmatig als veranderkundig van aard, waardoor het een unieke kans biedt voor een ambitieuze student om praktijkervaring op te doen.

Wat je gaat doen:

Tijdens deze stage zul je je bezighouden met het analyseren van de huidige processen tussen onze inkoop- en verkoopafdelingen. Je zult knelpunten identificeren, verbetervoorstellen doen en werken aan de implementatie van deze voorstellen. Dit houdt in dat je:

 • Een diepgaand onderzoek uitvoert naar de huidige flows, -tools en -strategieën tussen inkoop en verkoop.

 • Interviews organiseert met medewerkers van beide afdelingen om inzicht te krijgen in de ervaren uitdagingen en behoeften.

 • Processen ontwerpt die de samenwerking tussen inkoop en verkoop vergemakkelijken, rekening houdend met zowel de procesmatige als de veranderkundige aspecten.

 • Een implementatieplan ontwikkelt en ondersteunt bij de uitvoering ervan.

Tijdens je stage bezig met een praktijkopdracht of -onderzoek?
Geen zorgen, wij staan ook open om deze mogelijkheden te verkennen!

Wat wij bieden:

 • Een uitdagende stageplaats binnen een dynamisch bedrijf waar je daadwerkelijk impact kunt maken.

 • Professionele begeleiding en ondersteuning door ervaren medewerkers uit zowel de inkoop- als verkoopafdelingen.

 • Ruimte voor persoonlijke en professionele ontwikkeling, met de mogelijkheid om je te verdiepen in zowel procesmanagement als veranderkunde.

 • Profiteer van de vele voordelen van de Innovatiehub, deze zijn:

Persoonlijke groei

Volg naast je stage, afstudeeropdracht of project gratis masterclasses die bijdragen aan jouw soft skills. Een geweldige kans om je carrièrekansen te vergroten!

Bouw een netwerk op

Bij de Innovatiehub Almelo maak je niet alleen uit van één, maar liefst acht gave bedrijven uit Almelo. Dit betekent dat je de unieke kans krijgt om een netwerk op te bouwen en kennis te delen. Het is dé plek om waardevolle contacten te leggen.

Extra begeleiding

We begrijpen de hectiek van het studentenleven en we

zijn hier om je te ondersteunen.

Of je nu worstelt met je tijdsbeheer, structuur mist in je verslag of gewoon behoefte hebt aan wat extra motivatie, wij helpen je graag!

Waardevolle opdrachten

Bij de Innovatiehub Almelo vind je uitdagende en betekenisvolle stages, afstudeeropdrachten en projecten. Ben jij klaar om écht het verschil te maken en innovatie te realiseren?

Wat wij van jou verwachten:

 • Je bent een HBO- of WO-student in de richting van Bedrijfskunde, Logistics Management, Bedrijfseconomie of een vergelijkbare studie.

 • Je hebt een proactieve houding en bent in staat zowel zelfstandig als in teamverband te werken.

 • Sterke analytische vaardigheden en het vermogen om complexe informatie helder te presenteren.

 • Affiniteit met procesverbetering en verandermanagement.

Is dit jouw stage?

bottom of page