top of page
Bouwplaats

Meewerkstage Tekenaar Utiliteit

Stage lopen bij Brusche betekent werken in een snelgroeiende onderneming met een blik op de toekomst. Brusche is al meer dan 60 jaar acties en daarmee de elektrotechnische specialist in Oost-Nederland. Met onze diensten dragen wij bij aan het goed, duurzaam en kostenefficiënt functioneren van gebouwen, organisaties en industriële installaties.

Wat je gaat doen:

 • Als stagiaire ben je medeverantwoordelijk voor het maken van gedetailleerde werktekeningen voor elektrotechnische installaties in utiliteitsgebouwen. Je vertaalt hierbij de ontwerpen en specificaties naar technische tekeningen. Dit doe je met Autocad2D of Revit 3D. 

 • Je bent betrokken bij het opstellen van stuurschema's. Dit omvat het identificeren en aanduiden van alle componenten, bedrading en connectoren die nodig zijn.

 • Je werkt aan stuurschema's. Je zorgt ervoor dat alle details nauwkeurig worden weergegeven, inclusief de locatie van elk onderdeel en de bedrading tussen deze componenten. 

 • Gedurende het project kunnen er wijzigingen optreden in het ontwerp of in de elektrische installatie. Jij bent medeverantwoordelijk voor het bijwerken van de tekeningen om deze wijzigingen weer te geven

Als stagiaire bij Brusche Elektrotechniek in de utiliteitssector draag je bij aan de nauwkeurige planning, documentatie en uitvoering van elektrische installaties in gebouwen zoals kantoren, scholen en ziekenhuizen. Je werkt samen met ervaren professionals om ervaring op te doen in deze branche en om te zorgen dat elektrische systemen veilig en efficiënt worden ontworpen en gëinstalleerd.

Wat wij bieden:

 • Een dynamische en uitdagende stageplek waar jouw technische skills kunnen floreren

 • Een hecht en ervaren team dat jou ondersteunt en begeleidt

 • Een marktconforme stagevergoeding

 • De kans om regionaal betrokken te zijn bij technische projecten

 • Profiteer van de vele voordelen van de Innovatiehub, deze zijn:

Persoonlijke groei

Volg naast je stage, afstudeeropdracht of project gratis masterclasses die bijdragen aan jouw soft skills. Een geweldige kans om je carrièrekansen te vergroten!

Bouw een netwerk op

Bij de Innovatiehub Almelo maak je niet alleen uit van één, maar liefst acht gave bedrijven uit Almelo. Dit betekent dat je de unieke kans krijgt om een netwerk op te bouwen en kennis te delen. Het is dé plek om waardevolle contacten te leggen.

Extra begeleiding

We begrijpen de hectiek van het studentenleven en we

zijn hier om je te ondersteunen.

Of je nu worstelt met je tijdsbeheer, structuur mist in je verslag of gewoon behoefte hebt aan wat extra motivatie, wij helpen je graag!

Waardevolle opdrachten

Bij de Innovatiehub Almelo vind je uitdagende en betekenisvolle stages, afstudeeropdrachten en projecten. Ben jij klaar om écht het verschil te maken en innovatie te realiseren?

Wat wij van jou verwachten:

 • Je volgt een technische opleiding

 • Je hebt ruimtelijk inzicht 
 • Je bent ambitieus, leergierig, stressbestendig en flexibel

Is dit jouw stage?

bottom of page